Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

De elektrische sigaret was mijn laatste reddingsmiddel

De elektrische sigaret was mijn laatste reddingsmiddel

 

Het heeft nu toch echt te lang geduurd voordat ik daadwerkelijk de stappen heb ondernomen om te stoppen met roken. Via het internet heb ik een tal van manieren gevonden waarbij ik zonder problemen kan stoppen maar ook dat het mij een hoop geld kan schelen. Gelukkig had ik het vrij snel gevonden en hoef ik me eigen geen zorgen meer te maken dat het niet werkzaam is. Zo had ik uiteraard al een tal andere manieren gevonden voordat ik de elektrische sigaret wou uitproberen maar erachter gekomen dat het toch niet werkt voor mij.

 

Uiteindelijk wou ik helemaal stoppen met roken

 

Nu dat ik het maar al te goed weet dat ik met de neppe sigaret toch kan leren om te stoppen met roken probeer ik het maar al te snel zelf. Zo weet ik het maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten doen omdat ik nu veel minder last heb van mijn lucht inhoud en ook weer leer om te gaan sporten. Sinds dat ik de nep sigaret gebruik probeer ik die ook af te breken zodat ik uiteindelijk helemaal kan stoppen met roken en ervoor kan zorgen dat ik een hoop geld kan besparen.