Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Betonnen stapelblokken zijn een mooie aanvulling op onze tuin

sierbeton

sierbeton

Onderdelen nodig

Al vorig jaar is onze tuin compleet verbouwd! Wij zijn natuurlijk verhuisd en hadden toen ook een mooie grote tuin bij ons huis liggen. Dat was altijd al een droom van mij en die is nu uitgekomen. Om een mooie afscheiding te maken hadden wij betonnen stapelblokken nodig. Zelf wist ik niet zo goed waar ik die kon kopen, maar gelukkig heeft mijn vriend daar meer kennis van. Online zijn wij gaan zoeken naar betonnen stapelblokken en zo kwamen wij op Sierbeton uit. Natuurlijk! Dat had ik kunnen weten. Bij Sierbeton hebben wij wel vaker besteld, in onze vorige woning. Daar konden wij terecht voor de stapelblokken en hadden wij een ruime keuze. Omdat deze webshop gespecialiseerd is in beton, weten wij zeker dat de kwaliteit daar erg goed is.

Na even rond gekeken te hebben, kwamen wij al snel tot een besluit. Wij wilden donkergrijze stapelblokken zodat het mooi past bij de rest van de inrichting van onze tuin. Het bestellen ging al snel, toen wij onze virtuele winkelwagen goed vol hadden gegooid.

sierbeton

Ook besteld

Omdat ik bijna nooit maar gewoon 1 ding kan bestellen, hebben wij meer accessoires voor de tuin online besteld bij Sierbeton. Zo heb ik ook een betonnen plantenbak in de vorm van een vaas besteld. De vorm zag er uniek uit en ik wilde toch eens iets anders dan de standaard vierkante bakken.

Onze bestelling kwam al snel binnen en nu hebben wij erg veel plezier van onze tuin!