Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Bestel je LED panelen online

Als je LED panelen zoekt voor op je bedrijf kun je daarvoor ook online een kijkje nemen. Bij Lightexpert vind je een groot aanbod aan deze panelen in diverse uitvoeringen en groottes en in diverse kleuren. 

Voordelen van LED verlichting

LED is een populaire manier van verlichting. LED is zuinig in het gebruik en gaat lang mee dus dit is gunstig voor je portemonnee. Het geeft direct goed licht en is dus uitermate geschikt om bij te werken. Omdat LED verlichting minder stroom gebruikt dan andere verlichting wordt de uitstoot van CO2 minder dus dat is ook nog eens goed voor het milieu. Door de langere levensduur hoef je ook niet snel een nieuw exemplaar aan te schaffen en wordt er minder weggegooid. 

LED in allerlei soorten en maten

LED panelen zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Als je het zelf moeilijk vindt te bepalen welke panelen het meest geschikt zijn voor jouw werkomgeving dan is het raadzaam eerst even contact op te nemen met de klantenservice van de leverancier. Zij kunnen je situatie bekijken en daar de beste soort verlichting bij zoeken zodat jij er zeker van kunt zijn dat je er wat aan hebt. Je kunt er terecht voor een enkel paneel maar ook voor meer. 

Bestellen, leveren en retourneren

Als je eenmaal iets naar je zin gevonden hebt kun je de panelen eenvoudig online bestellen. Indien je deze bestelt voor 22:00 heb je ze al de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf €150,- worden zonder verzendkosten verstuurd. Betalen kan op verschillende manieren en is ook achteraf mogelijk als je de verlichting reeds ontvangen hebt. Mocht het onverhoopt niet zijn wat je ervan verwacht had dan is retourneren binnen 14 dagen mogelijk. Alle voorwaarden vind je terug op de website van Lightexpert.