Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Beste kleuren voor eclectisch design

In elke vorm van design zijn kleuren erg belangrijk, het kan een onderscheidende factor zijn tussen een goed en een slecht design. Als je als ontwerper slecht bent in het combineren van kleuren, zul je waarschijnlijk lijden in je carrière en zal je werk worden getint met een soort van slechte recensies. Dat gezegd hebbende, als het gaat om eclectische ontwerpstijlen, wordt opgemerkt dat er een aantal soorten kleuren zijn die er zo goed bij passen. Eclectisch huis- ofkantoor ontwerp met een eenvoudig kleurenpalet gaat vaak gepaard met texturen die de kamer of het kantoor tot leven brengen. Uniformiteit is de basis van eclectisch design, daarom gebruiken sommige ontwerpers meestal één textuur meerdere keren door het hele huis of kantoor.

Beste kleurenschema

Ongeacht de kleuren of het kleurenschema, je mag natuurlijke kern kleuren gebruiken om het eclectische ontwerp te voltooien. Het gebruik van neutrale kern kleuren zou de eerste plaats moeten zijn om te beginnen, vooral bij het ontwerpen van een huis om een ​​prachtig mooi interieur te geven. Je kunt ook een neutrale tint kleur of accentkleur gebruiken om met het ontwerp aan de slag te gaan. Idealiter is het raadzaam om door het hele huis een neutrale kleurtint te gebruiken. Dit geeft ruimte om andere kleuren toe te passen zonder de zaken ingewikkeld te maken. Voor kantoor ontwerp kun je het beste bij de neutrale kleuren blijven voor starters m, je wilt geen kleur mismatch. Zoals je al weet, zit de eclectische ontwerpkracht in de details en niet noodzakelijkerwijs te veel kleuren combineren.

Meubelstijlen voor elektrisch ontwerp

Het is heel belangrijk dat je als ontwerper niet overboord gaat, je moet altijd in lijn blijven met het thema van het voorgestelde ontwerp, je moet je altijd aan het plan houden. Als het gaat om meubelstijlen, kunnen ze een mix zijn van klassiek, modern, oud en nieuw. Zorg ervoor dat je een mix van verschillende meubelstijlen toepast om je een uniek resultaat te geven. Je moet ook gebruik maken van opvallende stukken bij het matchen van meubelstijlen met eclectische stijlen. Het is echter niet nodig om het statement-stuk te coördineren. Zorg er alleen voor dat u het op de juiste manier gebruikt. Het is bedoeld om op te vallen en een aandachtspunt te zijn in de kamer of het kantoor. In overeenstemming met het thema van het ontwerp, zijn meubelstijlen een mix van oud, klassiek, modern en nieuw. Je moet verschillende meubelstijlen mixen en matchen om een ​​uniek resultaat te creëren. Statement stukken zijn essentieel in een modern eclectisch huis. Een statement-stuk kan een meubelstuk of kunst aan de muur zijn of iets anders dat uw eclectische ontwerp laat gedijen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het coördineren van het statement-stuk. Het is bedoeld om op te vallen en het middelpunt van de kamer te zijn.