Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Naar eigen wens een overkapping

Tuinoverkapping

Wanneer je besluit een tuinoverkapping te nemen in je tuin heb je een enorme keus in verschillende modellen. Niet alleen het model kun je kiezen, maar ook het dak is verkrijgbaar in een materiaal naar wens. Wil je genieten in de avond om ook naar buiten te kunnen kijken dan is een glazen dak een optie voor je overkapping. In de winter kun je ook gebruik maken van je buitenruimte wanneer je er een verwarming in plaatst. Ook deze zijn in het assortiment van Verasol te vinden. 

Tuinoverkapping

Hoogwaardige systemen 

Voor het maken van een tuinoverkapping worden de beste aluminium materialen gebruikt, er zijn 3 soorten modellen bij verasol.nl te verkrijgen. Ook voor een voordelig budget zijn er verschillende mogelijkheden om toch een goede en praktische overkapping in je tuin te plaatsen. Welk model je ook kiest ze worden allemaal vakkundig en op maat gemaakt voor jouw situatie. Ook zijn er bij iedere overkapping opties beschikbaar zoals zonwering en meer. 

Bekijk in de showroom wat je precies wilt 

We kunnen ons voorstellen dat je niet even snel beslist wat je wilt hebben, of misschien weet je nog niet precies wat je mooi vindt. Er zijn natuurlijk mogelijkheden om in de showroom de verschillende modellen te bekijken, zo krijg je een idee van de ervaring die je hebt met een tuinoverkapping. Op deze manier kun je alles zien en precies voelen hoe soepel bijvoorbeeld de glazen schuifwanden werken om open en dicht te doen. De medewerkers staan klaar om al je vragen over een overkapping te beantwoorden.